Mare en Marion stelden gisteren hun project voor over eten
Aan de hand van een knap geacteerd toneeltje stelden ze ons de keukens voor van verschillende landen
Ze hadden ook veel boeken met foto's en plastic eten meegebracht, zo konden we ons een perfect beeld vormen van wat er verteld werd.
Ook tijdens het voorstellen van de foto's bleven ze in hun rol
Tot zover de theorie, nu was het tijd voor de praktijk, daarvoor moesten we ons verplaatsen naar de eetzaal.
Eerst kregen we een instructie van onze twee chefs, we zouden bruschetta's maken, dat is een Italiaans broodje met look, tomaat en basilicum
Daarna gingen we aan de slag, in groepjes van vier of vijf kreeg iedereen zijn taak: tomaten snijden
Look pellen en persen
Wees gerust, het verband rond de vingers van Lola kwam niet door het snijden van de tomaten
de basilicum werd verscheurd in kleine stukjes
De eetzaal leek even een goed draaiende keuken in een toprestaurant, en begon zo te ruiken ook
Als iedereen klaar was werden de ingrediënten samengevoegd
Met dit prachtige resultaat, dat er niet enkel voorbeeldig uitzag...
... maar ook nog eens heerlijk smaakte. Smakelijk!
Dit was de mooie flap die Marion en Mare voor hun project samen hebben gebokst.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten